Nieuwe zomercollectie

  • Snel geleverd Op werkdagen voor 15:00 besteld, direct verzonden
  • Gratis verzending Bij bestellingen vanaf €30,-
  • 2 jaar garantie Op het hele assortiment
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 49-54 van 54

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 49-54 van 54

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Rogelli fietskleding: Laat de zomerse fietsavonturen maar beginnen

Ah, de zomer, een seizoen van zonnestralen, verfrissende briesjes en eindeloze fietspaden die wachten om verkend te worden. Is er iets beter dan het gevoel van vrijheid dat je ervaart wanneer je op je racefiets stapt en de wereld tegemoet rijdt? Voel de warme zon op je gezicht, geniet van de geur van bloeiende bloemen en laat je gedachten afdwalen terwijl je kilometers maakt op prachtige wegen en paden. Bij Rogelli willen we dat je het maximale uit deze zomer haalt en daarom hebben we een collectie samengesteld voor heren en dames die perfect aansluit bij al je fietsavonturen. Ontdek onze nieuwe zomercollectie vol frisse stijlen, opvallende designs en levendige kleuren die perfect passen bij het zonnige seizoen.

Comfortabel fietsen in stijl

Bij Rogelli begrijpen we hoe essentieel comfortabele en functionele wielerkleding is tijdens zomerse fietsavonturen. Onze fietsshirts zijn gemaakt van hoogwaardige, ademende stoffen die vocht afvoeren en ventilatie bieden waardoor je zelfs tijdens de meest uitdagende ritten koel en droog blijft. Bovendien garanderen de pasvorm en ergonomische ontwerpen een optimale bewegingsvrijheid. 

Maar onze fietsshirts zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook stijlvol en trendy. Met een uitgebreide collectie aan zomerse kleuren en opvallende designs kun je volop genieten van elke rit. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassiek wielershirt of een gedurfd en kleurrijk design, met een Rogelli fietsshirt maak je altijd indruk. 

Dus kies je favoriete shirt, voel de zomerse vrijheid en beleef de rit van je leven. Met onze kwalitatieve stoffen, modieuze designs en ultiem comfort ben je klaar voor alles wat de zomer te bieden heeft. Laat de avonturen beginnen!

Special Edition: Vintage collectie

Voor degenen die houden van een vleugje nostalgie en tijdloze stijl, introduceert Rogelli een exclusieve Vintage collectie. Met retro-ontwerpen en moderne technologie brengt deze collectie een eerbetoon aan Rini Wagtmans en de rijke geschiedenis van het wielrennen, terwijl het voldoet aan de eisen van de hedendaagse fietsers. Ontdek de perfecte combinatie van verleden en heden met de Vintage collectie voor heren en dames.

De juiste fietsbroek voor elke rit

Bij Rogelli begrijpen we dat een kwalitatieve fietsbroek net zo essentieel is als een goed fietsshirt voor langdurig comfort en optimale prestaties tijdens elke rit. Daarom presenteren we met trots onze collectie fietsbroeken, ontworpen om jouw fietservaring naar nieuwe hoogten te tillen. 

Met een nauwsluitende pasvorm en elastische materialen bieden onze fietsbroeken een optimale bewegingsvrijheid zonder te knellen, zodat je moeiteloos elke bocht kunt nemen en elke heuvel kunt beklimmen. De padding, ook wel zeem genoemd, beschermt en biedt ultiem comfort tijdens zowel korte als lange afstanden door drukpunten te verlichten en schuren te voorkomen. 

In de Rogelli collectie vind je een ruim assortiment een stijlvolle ontwerpen, kleuren en patronen die perfect passen bij elke outfit en jouw persoonlijke stijl. Welke fietsbroek je ook kiest, je kunt erop vertrouwen dat je bij Rogelli altijd de juiste keuze maakt. Haal die nieuwe fietsbroek snel in huis, voel het comfort, geniet van het avontuur en ervaar het plezier van elke rit.

Ontdek de fietsaccessoires van Rogelli

Maak je fietsoutfit compleet met de nieuwste fietsaccessoires van Rogelli. In de lente en zomer zijn ze niet alleen een aanvulling, maar een essentieel onderdeel van je fietsavonturen. Van stijlvolle fietshandschoenen tot geavanceerde fietsbrillen, deze accessoires voegen niet allen functionaliteit toe, maar ook stijl aan je complete look. Maak je keuze uit een brede collectie aan kleuren en ontwerpen die perfect passen bij de zomerse tinten van onze fietsshirts en fietsbroeken.

Sprint naar succes: Bekijk de nieuwe Rogelli hardloopkleding

Bij Rogelli blijven we vernieuwen en daarom presenteren we met trots onze nieuwe collectie hardloopkleding voor de lente en zomer. Hoewel je misschien al bekend bent met onze vertrouwde Core en Essential hardloopkleding voor zowel heren als dames, zijn we altijd bezig met verbeteren en vernieuwen. 

Onze hoogwaardige hardloopshirts voor heren en dames zijn speciaal ontworpen met jouw comfort en prestaties in gedachten. Gemaakt van ademende materialen die vocht afvoeren en ventilatie bieden, houden ze je koel en droog tijdens zelfs de meest intense hardloopsessies. 

Maar onze collectie omvat meer dan alleen hardloopshirts. Ontdek ook onze complete hardloopoutfits voor heren en dames, inclusief hoogwaardige hardloopbroeken en accessoires. Of je nu op zoek bent naar een nauwsluitend shirt voor heren of een vloeiend vallend model voor dmaes, onze collectie biedt een uitgebreid assortiment aan stijlen en kleuren. 

Waar wacht je nog op? Sprint naar succes met de nieuwe Rogelli hardloopkleding en zet jouw beste beentje voor tijdens je volgende hardloopsessie. Bestel direct de perfecte outfit om jouw hardloopdoelen te bereiken!