• Snel geleverd Op werkdagen voor 15:00 besteld, direct verzonden
  • Gratis verzending Bij bestellingen vanaf €30,-
  • 2 jaar garantie Op het hele assortiment
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 13-24 van 28

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 13-24 van 28

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Rogelli fietsbrillen voor dames

Een fietsbril is een belangrijk onderdeel van je fietsoutfit. Niet alleen ter bescherming van je ogen tegen de zon, maar ook als bescherming tegen wind, vuil en insecten komt een fietsbril goed van pas. In ons assortiment hebben wij verschillende fietsbrillen met elk hun eigen functionaliteiten en kwaliteiten. En natuurlijk heeft elke fietsbril een ander design. Zo is er altijd een fietsbril die bij jou past. Welke fietsbril het beste bij jou past? Dat hangt af van waar je precies naar op zoek bent en welke weersomstandigheden zich voordoen tijdens jouw fietsrit. 

Fietsbrillen met meekleurende glazen

Een dames fietsbril met meekleurende glazen is ideaal om in jouw kast te hebben liggen. Waarom? Omdat de fotochromastische lenzen meekleuren met het licht. Dat houdt in dat de glazen vanzelf verduisteren naar mate het licht feller wordt. Dit komt goed van pas voor vroege vogels die graag fietsen bij een mooie zonsopkomst. Maar ook bij wisselvallig weer bieden de meekleurende glazen van een fotochrmatische fietsbril uitkomst, omdat je niet steeds van glazen of fietsbril hoeft te wisselen maar altijd optimaal zicht blijft behouden. Onze Recon fietsbril voor dames met meekleurende galzen is een photochromatic model met een 6.5C cilindrische PC lens die perfect geschikt is voor wisselvallige dagen. 

Fietsbril met verwisselbare glazen

Elk weer vraagt om een ander soort glazen. Bij zonnig weer zijn smoke lenzen of gekleurde lenzen met een Revo coating een goed idee. Regent het? Dan zijn gele lezen zeer geschikt om te dragen. Bij donker weer draag je transparante lezen. Bescherming tegen de zon is dan niet meer nodig, maar een transparante fietsbril voor dames beschermt dan nog wel tegen wind en vliegjes. Bijna alle Rogelli dames fietsbrillen worden geleverd met extra glazen die je eenvoudig zelf kunt verwisselen. Onze Ventro fietsbril heeft standaard een cilindrische gepolariseerde lens naar keuze en daar krijg je een set gele en transparante glazen bij.

Smalle fietsbril voor dames

Bij Rogelli hebben we brillen met diverse designs. Voor dames die op zoek zijn naar een smaller ontwerp is de Raptor of Brantly fietsbril een goede keuze. Deze modellen zijn er in diverse kleuren zoals wit, roze en zwart. De spherische lens met krasbestendige coating is verwisselbaar en beschermt je ogen tegen de zon. 

Dames fietsbril wit

De kleur wit is een geliefde kleur onder dames als het gaat om fietsbrillen. Uiteraard hebben we bij Rogelli fietsbrillen met een wil montuur in ons assortiment. De Switch fietsbril dankt zijn naam aan de diverse manieren waarop je het montuur kunt dragen. Je kunt hem dragen als Full Frame, Semi Frame of Frameless fietsbril. De Switch is er naast wit, ook nog in andere kleuren. Zo is er altijd een montuur dat perfect past bij jouw favoriete fietsshirt voor dames