• Snel geleverd Op werkdagen voor 15:00 besteld, direct verzonden
  • Gratis verzending Bij bestellingen vanaf €30,-
  • 2 jaar garantie Op het hele assortiment
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

FIETSHELM DAMES

Het is belangrijk om veilig de weg op te gaan wanneer je op de fiets stapt en dus is het essentieel om een fietshelm voor de racefiets op te zetten wanneer je besluit van de afstand te gaan genieten. Een fietshelm dames is dan ook terug te vinden bij Rogelli, omdat dit je beschermt bij een val en zo een belangrijk onderdeel van je uitrusting is. De vraag is dan natuurlijk, wat is de beste fietshelm? Dit is erg afhankelijk van war je naar op zoek bent. In de eerste plaats is een fietshelm dames gemaakt om te beschermen, maar vanwege de Europese regelgeving moet elke fietshelm voldoen aan bepaalde eisen voor deze verkocht mag worden. De goede bescherming is dus aanwezig, en het gaat dan ook vooral om de andere functies die een fietshelm te bieden heeft. Denk hierbij aan een fietshelm met een zonneklep zoals de Ferox II fietshelm, waardoor je minder last hebt van de zon. Het aantal luchtgaten en dus de ventilatie die een fietshelm met zich meebrengt kan ook een belangrijke reden zijn om voor een bepaalde helm te kiezen.

FIETSHELM VERPLICHT

In Nederland is het niet verplicht om een fietshelm te dragen, waardoor het misschien aantrekkelijk klinkt om deze niet op te zetten. Hoewel ook wij begrijpen dat een fietshelm niet altijd even lekker zal zitten, is het wel ten zeerste aan te raden om deze toch te dragen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en dan kan een fietshelm essentieel zijn in het beschermen van jouw hoofd tijdens de val. Er zijn een aantal landen waar de fietshelm nog wel verplicht is, dus kijk vooral even in onze blog om te kijken welke landen dit zijn. Ook andere informatie over fietshelmen kun je hier terugvinden.

FIETSHELM MOUNTAINBIKEN

Voor de dames die het ruigere werk ook niet vrezen en graag door de bossen fietsen op hun mountainbike zijn er ook zeker helmen te vinden bij Rogelli. De fietshelmen die er zijn voor de racefiets zijn namelijk ook uitermate geschikt als fietshelm mtb. Wie denkt dat het alleen bij de helmen blijft, heeft het mis, want ook kleding voor het mountainbiken is terug te vinden op de website.

FIETSHELM MAAT

Voor jouw eigen veiligheid is het natuurlijk wel van belang dat de fietshelm dames die je hebt aangeschaft ook goed op je hoofd aansluit. Een helm die niet past, heeft namelijk niet het gewenste effect bij een val. De fietshelmen dames van Rogelli zijn verstelbaar en beschikbaar in twee maten: S-M en L-XL. In onze blog over fietshelmen staat vermeld hoe je kunt opmeten welke maat het best bij jou past en daar staat ook wat de precieze afmetingen van de maten zijn.

FIETSHELM KIND

Ook voor de jonge enthousiastelingen is Rogelli de plek om de fietshelmen te kopen. De kinder fietshelm van Rogelli, oftewel de Start fietshelm, is speciaal gemaakt voor de jonge fietsfanaten die al vroeg met de sport in aanraking komen. Ook de kinder fietshelm is beschikbaar in twee maten, eveneens de S-M en de L-XL. De afmetingen zijn natuurlijk wel anders, aangezien een kinderhoofdje nog niet de omtrek heeft zoals die van een volwassene. Ook deze zijn terug te vinden in de blog over fietshelmen.