• Snel geleverd Op werkdagen voor 15:00 besteld, direct verzonden
  • Gratis verzending Bij bestellingen vanaf €30,-
  • 2 jaar garantie Op het hele assortiment
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Overschoenen dames: Stijlvolle bescherming voor wielrensters

Het dragen van de juiste fietsaccessoires is niet alleen een modieuze toevoeging aan je fietskleding, maar ook belangrijk om comfortabel te blijven tijdens elke rit. Hoewel onderkleding en fietshandschoenen essentieel zijn in koud weer, wordt het belang van overschoenen soms over het hoofd gezien. Rogelli overschoenen vormen een belangrijke bescherming tegen regen, kou en wind, waardoor je voeten droog en warm blijven, vooral in de herfst wanneer regenachtige dagen zorgen voor natte wegen en opspattend water. Voorkom doorweekte voeten dankzij de waterafstotende eigenschappen van Rogelli overschoenen. In de winter bieden overschoenen bescherming tegen kou en wind, waardoor je voeten warm blijven ongeacht de weersomstandigheden.

Wanneer draag ik overschoenen?

Voor dames die hun fietstochten voortzetten, zelfs wanneer de temperatuur daalt, bieden overschoenen de perfecte bescherming tegen natte en koude voeten. Lees onze blog ‘Waarom overschoen onmisbaar zijn’ en kom alles te weten over het belang van het dragen van overschoenen. Hieronder benoemen we alvast een aantal specifieke momenten waarop het dragen van overschoenen waardevol kan zijn:

  • Koude temperaturen: Overschoenen bieden bescherming tegen koude temperaturen en helpen je voeten warm te houden door de warmte vast te houden.
  • Regenachtig weer: Tijdens regenachtige omstandigheden voorkomen overschoenen dat je voeten doorweekt raken, waardoor je comfortabel en droog kunt blijven trappen.
  • Nat wegdek: Na regen kan het wegdek nog nat zijn; overschoenen voorkomen dat opspattend water je voeten bereikt, waardoor ze droog blijven.
  • Bescherming tegen wind: Tegen een koude wind zijn overschoenen een extra beschermende en isolerende laag. 

Rogelli collectie overschoenen: Stijlvol en functioneel

De Rogelli overschoenen vormen een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Een uitgebreide collectie overschoenen met diverse kenmerken en specificaties. Iedere overschoen is speciaal ontworpen om diverse weersomstandigheden te weerstaan: ze zijn waterafstotend en hebben getapete naden, wat niet alleen zorgt voor een strakke afwerking maar tevens de waterdichte eigenschappen versterkt, waardoor je voeten droog en comfortabel blijven. Het reflecterende aspect van de overschoenen is subtiel verwerkt in het ontwerp, waardoor de zichtbaarheid verbetert. Bovendien zijn er modellen met klittenbandsluiting die een stevige pasvorm bieden, perfect aansluiten en het geheel compleet maken. De Rogelli collectie overschoenen omvat diverse modellen met elk unieke eigenschappen en pasvormen, waardoor iedere wielrenster een passende overschoen kan vinden. Voor een overzicht van de beschikbare modellen en hun specificaties bekijk je de overschoenen gids.

Hoe trek ik een overschoen aan?

Het is van groot belang om overschoenen op de juiste manier aan te trekken om maximaal comfort te garanderen tijdens het wielrennen. Daarom hebben we een stapsgewijze handleiding samengesteld met instructies. De blog ‘Hoe trek je een overschoen aan’ helpt je stap voor stap de overschoen goed aan te doen, zodat je optimaal van de voordelen kunt genieten tijdens het wielrennen.

Rogelli overschoenen: Ideaal voor wielrennen en mountainbiken

In de winter zijn overschoenen onmisbaar, of je nu kilometers op de racefiets aflegt of op de mountainbike uitdagende routes trotseert. Rogelli overschoenen zijn onmisbaar voor extra comfort en bescherming. Zowel op de racefiets als op de MTB bieden overschoenen comfort tijdens koude en natte weersomstandigheden en beschermen ze je voeten tegen kou, opspattend water en modder. Vergeet niet om ook goede fietssokken aan te trekken, aangezien deze accessoires ervoor zorgen dat je onbelemmerd en comfortabel kun blijven rijden.

Het belang van overschoenen: Shop op Rogelli.com

Ontdek de uitgebreide collectie overschoenen voor dames in de webshop van Rogelli. Kies uit verschillende modellen die stijl, comfort en bescherming bieden, ideaal voor elke wielrenster. Met een aankoop in de webshop van Rogelli ben je klaar om in stijl en met volledige bescherming op pad te gaan.