Hardloopshirt dames korte mouw

  • Snel geleverd Op werkdagen voor 15:00 besteld, direct verzonden
  • Gratis verzending Bij bestellingen vanaf €30,-
  • 2 jaar garantie Op het hele assortiment
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 13-22 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 13-22 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een dames hardloopshirt kopen? Kies voor Rogelli!

Rogelli staat voor ‘Enjoy The Distance’. Wij maken dames hardloopkleding waarin jij optimaal kan genieten, presteren en doelen behalen. En wat je persoonlijke doel ook mag zijn, voor ons is iedere sporter een winnaar! Ben jij op zoek naar het perfecte hardloopshirt met korte mouw voor dames en wil jij als Rogelli Enjoyer genieten van jouw hardlooprondes? Zoek niet verder! Bij Rogelli hebben we een uitgebreide collectie hardloopshirts die comfortabel, functioneel en stijlvol zijn. Van neutrale kleuren, uitgesproken en hippe designs tot een hele kledinglijn. Bekijk onze Core en Essential collectie bestaande uit een hardloopshirt, tanktop, 2-in-1 short, hardloopcapri, hardloopshirt met lange mouwen en hardloopjack voor dames.

Ademende kwaliteit van Rogelli hardloopshirts met korte mouw

Ontdek het ademend vermogen van Rogelli hardloopshirts met korte mouw en geniet van ultiem comfort tijdens je zomerse hardloopsessies. We begrijpen dat het kiezen van een goed hardloopshirt belangrijk is, vooral wanneer je loopt op warme dagen of intensieve trainingen doet. Daarom hebben we bij Rogelli hoogwaardige stoffen gebruik die ervoor zorgen dat je lichaam koel en droog blijft, zelfs in uitdagende omstandigheden. Het voelt zacht en prettig aan op de huid, terwijl het ademend vermogen ervoor zorgt dat zweer en vocht snel wordt afgevoerd. Hierdoor blijft je lichaam droog en voorkom je oververhitting. Of je nu een korte hardloopronde maakt of jezelf uitdaagt tijdens een langeafstandsloop, Rogelli hardloopshirts bieden de juiste ondersteuning en ventilatie die je nodig hebt.

Comfortabele en functionele hardloopkleding

In de zomer straalt de zon, heerlijke temperaturen en de bloemen staan in bloei terwijl jij geniet van jouw hardloopronde. Deze omstandigheden in combinatie met comfortabele hardloopkleding van Rogelli dragen bij aan jouw sportplezier. De shirts passen perfect om je lichaam en bieden optimale bewegingsvrijheid. Of je nu traint voor een marathon, een snelle 5 kilometer wilt lopen of gewoon geniet van een ontspannen rondje in het park, een Rogelli hardloopshirt met korte mouw is de perfecte keuze. Al onze hardloopshirts zijn niet alleen functioneel, maar je komt ook stijlvol voor de dag. Wil je ook op de warmste dagen van het jaar kilometers gaan afleggen is een dames tanktop ook een goede keuze.

Stijlvolle en kleurrijke designs

In de collectie hardloopshirts met korte mouw voor dames vind je een breed assortiment stijlvolle en kleurrijke designs. Of je nu op zoek bent naar een opvallend oranje hardloopshirt om je Nederlandse trots te tonen, een vrouwelijke roze hardloopshirt dat je zelfvertrouwen versterkt, een tijdloos zwart hardloopshirt dat bij alles past, een fris wit hardloopshirt dat je een heldere uitstraling geeft of een energiek geel hardloopshirt dat je energie geeft. In de collectie van Rogelli vind je het allemaal.

Oranje hardloopshirt dames

Als je trots bent op Nederland en je passie voor hardlopen wilt tonen is ons oranje hardloopshirt voor dames een perfecte keuze. Het heldere en levendige oranje zal je op laten vallen tijdens je hardloopsessie. Bovendien biedt het shirt hetzelfde ademende vermogen en comfort waar Rogelli om bekend staat.

Roze hardloopshirt dames

Vrouwelijkheid en kracht uitstralen? Dan hebben we een prachtig roze hardloopshirt voor dames. Het shirt is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Het zorgt ervoor dat je je op je best voelt tijdens het hardlopen en je zelfvertrouwen een boost geven. Of je nu een snelle tempo-training doet of gewoon van een rustige run geniet, ons roze hardloopshirt zal je er fanatastische uit laten zien.

Zwart hardloopshirt dames

Voor een tijdloze en veelzijdige optie kun je kiezen voor ons zwart hardloopshirt. Zwart is een stijlvolle en klassieke kleur die niet mag ontbreken in je kledingkast. Het biedt dezelfde hoogwaardige eigenschappen, waaronder ademend vermogen en optimaal comfort.

Wit hardloopshirt dames

Als je op zoek bent naar een frisse en heldere uitstraling, dan is een wit hardloopshirt de perfecte keuze.

Geel hardloopshirt dames

Wil je een energiek hardloopshirt? Kies dan voor een geel hardloopshirt. Het shirt zal je motiveren en een boost geven tijdens je hardloopsessie.

Hoe kies ik een dames hardloopshirt?

Naast een goede dames hardloopbroek en hardloopaccessoires is een comfortabel hardloopshirt onmisbaar. Het voordeel van een hardloopshirt is ook dat het hele jaar gedragen kan worden, dus niet alleen in de zomer bij warm weer. Ook als het kouder begint te worden is het eenvoudig te combineren met een lange mouwen hardloopshirt bijvoorbeeld. Onder warme weersomstandigheden moet een dames hardloopshirt functioneel zijn, dat betekent licht van gewicht en transpiratie gemakkelijk afvoeren. Kies voor een hardloopshirt met korte mouw of een dames tanktop. Dit wordt ook wel een singlet genoemd. Een tanktop zorgt voor veel ventilatie en maakt je hardloopronde comfortabeler. Met Rogelli hardloopshirts met korte mouwen voor dames ben je verzekerd van ademende kwaliteit, comfort en stijl tijdens je hardloopsessies. Of je nu kiest voor een opvallende kleur zoals oranje of geel, of liever gaat voor een tijdloze kleur zoals zwart, wit of roze, Rogelli heeft een hardloopshirt dat bij jou past. Let bij het kiezen van een dames hardloopshirt op de maat, het materiaal, specifieke kenmerken en jouw persoonlijke stijl. Wil je meer weten over onze dames hardloopkleding? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina. Neem contact op met onze klantenservice als het antwoord op je vraag er nog niet tussen staat. Dan helpen we je graag verder.