Stagiair(e) Junior Stylist / Fashion Designer


Ben jij creatief, heb je interesse in productontwerp en heb jij een passie voor sport? Dan hebben wij dé stage voor jou! Rogelli Sportswear is op zoek naar een Stagiair(e) Junior Stylist / Fashion Designer Voor de afdeling productontwikkeling zijn wij op zoek naar een student die ervaring op wil doen op het gebied van designen van sportkleding.

Waarom werken bij Rogelli Sportswear?
Rogelli is een snelgroeiend merk met een zeer groot assortiment aan sportkleding. Wij zien het als een sport om onszelf te blijven ontwikkelen en zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s die het team komen versterken. Momenteel is Rogelli Sportswear uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 25 enthousiaste collega’s. De missie van Rogelli Sportswear is om mensen te inspireren en motiveren om plezier te hebben tijdens het sporten. Ons doel is om sportkleding te maken waar iedereen blij van wordt. 
Wij maken onze kleding van de beste stoffen met de juiste functionaliteit. Met onze comfortabele sportkleding willen wij een steentje bijdragen aan het sportplezier van anderen. Zo hopen wij mensen te kunnen motiveren to #enjoythedistance. 

Wat verwachten we van jou?
Kan jij niet wachten om jouw skills in te zetten in de praktijk? Wij zoeken iemand die samen met onze Product Desinger de mooiste collecties ontwerpt en in het hele proces van tekening tot sample beoordeling meewerkt.

Wat bieden wij jou?

 • Een jong en enthousiast team
 • Een eigen werkplek met eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor ideeën
 • Een gave functie binnen een groeiende organisatie
 • Interessante personeelskorting voor o.a. fietskleding, hardloopkleding en accessoires
 • Een stagevergoeding
 • Na afloop van je stage heb jij je positief ontwikkeld en ervaring opgedaan waar je écht wat aan hebt!

Wat ga je doen?

Als Junior Stylist bij Rogelli is het analyseren van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van sportkleding helemaal jouw ding. Aan de hand van jouw bevindingen maak je een moodbord en je presenteert dit aan onze Product Designer. Vervolgens leer je jouw bevindingen tijdens een creatief ontwerpproces te vertalen naar een concept voor onze nieuwste collectie. Je helpt mee met het uitwerken van de collectie en ondersteunt bij het maken van de technische tekeningen van de kleding. Tijdens het ontwerpproces kan je al jouw creativiteit en technische skills kwijt. De tekeningen worden vervolgens omgezet naar de eerste samples. Je helpt mee om de eerste counter samples te beoordelen op punten als kwaliteit en pasvorm. Samen met de Product Designer ben je verantwoordelijk voor het sample proces en samen blijven jullie de samples verbeteren tot het perfecte eindproduct. Ook werk je mee aan het uitwerken van het collectieboek. 

Jouw profiel:

 • Je volgt een opleiding in de richting van Fashion Stylist of Mode Design
 • Je bent een creatieve denker met oog voor detail
 • Je beschikt over technische skills om producttekeningen te kunnen maken
 • Je hebt een kritische blik en vind het leuk om tijdens het sample proces tot een perfect eindproduct te komen
 • Je zoekt een stage voor een periode van 4 tot 6 maanden
 • Je bent enthousiast, creatief, hebt een proactieve houding en een positieve instelling
 • Je hebt een passie voor sport en hebt interesse in de laatste trends op het gebied van sportkleding
 • Je kunt je 32 tot 40 uur per week in zetten voor het bedrijf (meewerkstage)

Er zijn twee stageperiodes die lopen van ongeveer januari t/m juni en van september t/m januari. Wij zijn niet op zoek naar stagiair(e)s voor kortere periodes of snuffelstages. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie en kan je niet wachten om te laten zien welke skills jij in huis hebt? Stuur dan je CV, portfolio en motivatie naar jobs@rogelli.com