Unieke sportkleding

Altijd al je eigen tenue samen willen stellen? Dat kan! Ontwerp samen met onze designer jouw eigen triathlon-, hardloop- of fietskleding en laat zien dat je een team bent. 

Teamwear van Rogelli

Wil je er scherp en uniek uitzien als je samen sport of alleen? We hebben een pasvorm voor iedere type sporter, kies de juiste lijn die bij jullie past. Elke kwaliteit heeft zijn eigen aantrekkelijke prijs en de meeste items zijn al vanaf 1 stuk leverbaar. Laat je adviseren en meenemen in deze bijzondere etappe door de persoonlijke service van één van onze medewerkers. Samen met onze designer kijken we naar jullie wensen om tot een geweldig gratis ontwerp te komen.
plaatje_naast_laatje_inspireren

Zij gingen jou al voorLaat je inspireren

Veel sportliefhebbers gingen je al voor. Bekijk de designs waarin zij al genieten van de afstand en doe inspiratie op voor jouw eigen mooie ontwerp.

Zij kozen eerder al voor Rogelli Teamwear

Vraag vrijblijvend eenOfferte aan

Ben jij klaar voor een spannende etappe met onze teamwear afdeling? Start de etappe dan met een offerteaanvraag. Ons team helpt jullie graag op weg om via het uitgestippelde parcours tot een mooie ritzege te komen. Zo kunnen jullie in de volgende etappes gaan genieten van de afstand in jullie eigen ontworpen teamkleding.

STAP2-CHOOSEYOURLINE3000x1500