Rogelli. Enjoy the distance.

SILHOUETTE00003

WE MOGEN WEER

Loslaten, omkleden en gaan. Dit moment start bij jou. Jij stapt op de fiets of strikt de veters. Voor jezelf. Voor het moment. Voor vriendschap. Voor de liefde voor de sport.

Geniet van iedere kilometer. Ieder hobbeltje op de weg of steentje op het pad. Van al de mooie afstanden die we met elkaar afleggen. De comfortabele momenten, maar ook de momenten van afzien en diep gaan. De geluiden onderweg, de geuren van het seizoen en de momenten van succes. Waar je ook naartoe gaat en wat dat succes ook mag zijn.

Wij geloven in de magie van afstand. Het ritme van de rit. Het vooruitzicht van de volgende rit en het terugkijken op de vorige loop. We genieten van de grote en kleine momenten. We genieten met elkaar.


BACK TO THE FUTURE.

Rogelli Sportswear werd in 1974 opgericht in Noord-Brabant, het hart van de Nederlandse wielerwereld. Rogelli kent jaren van succes. In 1992 neemt Rini Wagtmans het merk Rogelli over en wordt het onderdeel van GOWA Sportswear B.V. Wagtmans is een van de Nederlandse die in de Tour de France in de welbekende gele trui fietste. Nadat hij gestopt was met wielrennen wilde hij de kleding gaan verbeteren. Hij ging op reis naar Italië, waar hij op zoek ging naar een fabriek om daar comfortabel fietskleding te laten maken. Onder het bewind van Rini werd fietskleding binnen Rogelli doorontwikkeld.

Al meer dan 50 jaar gebruiken wij deze filosofie, visie, ervaring en expertise om functionele en bovenal comfortabele kleding te produceren voor hardlopen, wielrennen, triatlon en training.

Naamloos-4_klein
TIJDLIJN_GOTHAM

DISCOVER PLACES.


Laat je meeslepen door de ongerepte natuur van The Lake District, de warme temperaturen van Corsica, de hoge bergtoppen van Oostenrijk of de sneeuw in Calgary. Als Rogelli willen wij jou inspireren. Het reizen naar buitengewoon mooie gebieden geeft elk kledingstuk een verhaal met emotie, gevoel en karakter. Zet je schrap. Vertel het verhaal door. Creëer eigenheid. Creëer jouw persoonlijkheid. Maak jouw kleding jou. 

220111_ROGELLI_B2CWEBSITE-COLLAGE