Garantie

Bij Rogelli geloven we in de kwaliteit van onze producten. We doen er alles aan jouw sportkleding in perfecte staat te versturen. Het kan wel eens voorkomen dat de producten niet geleverd worden zoals gewenst. Geen zorgen, hier lees je alles over de garantie van jouw product.

Wettelijke garantie
Met de wettelijke garantie heb je altijd recht op een goed product. Dit betekent dat het product moet voldoen aan jouw verwachtingen. Het product mag geen gebreken vertonen. Blijkt het product niet te voldoen aan de verwachting of is er een defect, dan heb je recht op een kosteloze schadeherstelling of een vervangend product.

Als het product normaal gebruikt is of als er sprake is van reguliere gebruikersslijtage dan geldt bovenstaande niet.

Wanneer je niet tevreden bent over het gekochte product is er altijd de mogelijkheid om het product te retourneren. Daar lees je meer over op de Retourneren pagina. 

Aanspraak maken op garantie
Je kan aanspraak maken op garantie als het defect te wijten is aan een materiaal- of constructiefout. In overleg met de fabrikant kiezen wij voor reparatie of vervanging van het defecte product. Schade door oneigenlijk gebruik valt niet on de garantiestelling.

Als de aankoop binnen twee jaar na ontvangst defect raakt, dan kom je in aanmerking voor de garantieregeling, waarbij het artikel geruild mag worden of de aankoop geannuleerd kan worden. 

Garantie aanvragen
Heb jij een Rogelli product gekocht met een defect? Dat is jammer, maar wij helpen jou graag! Neem contact met ons op via: customerservice@rogelli.com en samen zullen we tot een gepaste oplossing komen.

Voor dat je contact met ons opneemt, is het belangrijk om de volgende documenten bij te voegen:

  1. Een geldige aankoop bon of bevestiging van je bestelling
  2. Een beschrijving van de productiefout
  3. Foto's van het product met zichtbare productiefout