Hardloopjack dames

  • Snel geleverd Op werkdagen voor 15:00 besteld, direct verzonden
  • Gratis verzending Bij bestellingen vanaf €30,-
  • 2 jaar garantie Op het hele assortiment

Dames hardloopjack 


Een hardloopjack voor dames heeft verschillende functionaliteiten, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van het hardlopen. Zo kan een dames hardloopjack in de lente of op koele zomeravonden net wat extra warmte bieden wanneer je het jack draagt over een hardloopshirt . In dat geval is een lichtgewicht en dun hardloopjack ideaal. En in het koude voorjaar, de herfst en winter is een hardloopjack essentieel om ook op koude dagen te kunnen blijven sporten. Bij koude temperaturen raden wij aan jouw hardloopoutfit samen te stellen op basis van het drie-lagensysteem. Het dames hardloopjack ofwel running jack dient dan als derde en laatste laag, zodat de warmte niet verloren gaat en de kou en wind buiten blijven. Kortom, een goed hardloopjack moet comfortabel zijn én functioneel bijdragen aan jouw sportplezier.  

Hardloopjack dames waterdicht

Voornamelijk in de winter kunnen allerlei omstandigheden jouw sportplezier negatief beïnvloeden. Zoals een koude wind tijdens een heerlijke hardloopronde langs de kust of op een open vlakte. Maar ook door onverwachte regenval. Een dames hardloopjack van Rogelli is winddicht en waterafstotend, zodat niets je in de weg staat om te genieten van alle kilometers die jij aflegt. Ons Enjoy dames hardloopjack  is een favoriet van veel hardloopsters en mag niet ontbreken in jouw kledingkast. De Airbloc stof biedt voldoende bescherming tegen koude wind of lichte regen, waardoor jij ook onder veranderende weersomstandigheden kan blijven genieten van jouw hardloopmoment. De roze details geven het dames hardloopjack ook nog eens een stijlvolle uitstraling. Bekijk en shop het Enjoy hardloopjack in de webshop van Rogelli. Maak het plezier compleet door het dames hardloopjack te combineren met de bijbehorende Enjoy top en Enjoy tight. 
 

Voordelen waterdicht en winddicht hardloopjack dames


Een dames hardloopjack kan je het hele jaar door plezier bezorgen. We sommen de voordelen van een hardloopjack voor je op: 

  • Een dames hardloopjack van Rogelli is winddicht en waterafstotend 
  • Kan dienen als derde laag van je winterse hardloopoutfit 
  • Biedt voldoende bewegingsvrijheid, waardoor je comfortabel kunt hardlopen 
  • Zorgt ervoor dat het transpiratievocht wordt afgevoerd 
  • Beschikt over reflecterende details, zodat je in het donker zichtbaar bent voor medeweggebruikers. 

Hardloopjack dames winter


Een winter hardloopjack voor dames is speciaal ontworpen om je warm te houden wanneer het buiten kouder wordt, maar je toch graag wilt gaan hardlopen. En met name in de winter is het belangrijk dat je hardloopkleding voor dames aan hoge eisen voldoet. Zo moet een hardloopjack een prettig draagcomfort hebben, je warm houden en beschermen tegen koude wind en lichte regen. Bij Rogelli verwerken we deze aspecten in een stijlvol design, waardoor je ook in een kwalitatief en sportief dames hardloopjack aan de start verschijnt. Het groene Snake hardloopjack is één van de toppers uit onze collectie. Dit lichtgewicht en winddicht hardloopjack is voor iedere hardloopster een aanrader om ook in de winter optimaal te genieten van een rondje hardlopen. Bekijk het hardloopjack voor meer specificaties. Draag je graag meerdere lagen en wil je de fashionable stijl van jouw hardloopjack doortrekken naar de rest van je hardloopoutfit? Combineer het Snake running jack met de Snake hardlooptight en Snake hardloop top met lange mouwen voor dames.  
 

Reflecterend hardloopjack dames

In de winter wordt het niet alleen kouder, maar ook eerder donker. Rogelli accessoires , zoals het Led Vest of Led Armand dragen bij aan een betere zichtbaarheid. Ook iedere hardloopjas voor dames is voorzien van reflecterende accenten, zodat: 

  • Je zichtbaar bent voor je medeweggebruikers tijdens het hardlopen 
  • Je veilig kan genieten van de afstand 

 
Kledingadvies hardlopen 


Met goede dames hardloopkleding geniet je ieder moment van jouw hardloopronde. In de zomermaanden hoef je daar niet lang over na te denken, want de zon nodigt uit en de temperaturen zijn aangenaam. Die korte broek, hardloop tanktop, hardloopshirt en hardloopshort zijn dan zo aangetrokken en hardlopen maar! In het voorjaar en in de winter is het verstandig om je goed te kleden op de koudere dagen. Je hardloopoutfit stel je dan vaak samen op basis van het drie-lagen systeem. Onderkleding  dient hierin als functionele basislaag, zodat vocht wordt afgevoerd en je comfortabel kunt gaan lopen. De tussenlaag is weersafhankelijk en kan bestaan uit een top met lange mouwen  of hardloopshirt met korte mouwen . Het winddicht en waterafstotend hardloopjack voor dames dient als laatste laag. Het biedt bescherming tegen wind en lichte regen. Zo blijf je lekker warm!