ROGELLI-WERKENBIJ-BANNER2_1


Werken bij

Rogelli Sportswear staat voor ENJOY THE DISTANCE. Jou laten genieten is onze prioriteit. We zorgen er daarom voor dat iedereen in modebewuste en comfortabele kleding kan sporten. Van sporters die de marathon lopen of grote wielerwedstrijden fietsen tot aan een relaxte jog in het bos, wij staan voor iedere sporter klaar. Jij ook?

Ben jij de aangewezen persoon die ons merk naar een hoger niveau kan tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Laat je enthousiasme spreken en twijfel niet om contact met ons op te nemen

Grafisch vormgever

Ben jij creatief aangelegd en heb jij een passie voor grafische vormgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je kent Photoshop, Illustrator en Indesign als je eigen broekzak en staat altijd te popelen om nieuwe content te creëren. Kun jij ons versterken met jouw kennis en expertise? Solliciteer dan nu! 

Lees meer...

Sportkleding designer

Als sportkleding designer ben je samen met onze senior designer verantwoordelijk voor de sportkeding collectie van Rogelli Sportswear. Je houdt de ontwikkelingen en de nieuwste trends op het gebied van sportkleding in de gaten en houdt ervan om creatief bezig te zijn. Enthousiast? Solliciteer dan nu!

Lees meer...

Social media marketeer

Als social media marketeer heb jij een passie voor alles wat met social media te maken heeft. Je bent een sociaal persoon en vindt het leuk om contact te hebben met onze doelgroep. Je beschikt over een creatief brein en je bent op de hoogte van alle ins & outs als het gaat om de nieuwste trends. Interesse? Solliciteer dan nu!   

Lees meer...

Magazijn medewerker


Ben jij opzoek naar een leuke job met gezellige collega’s? Ben jij degene die bij ons in het team past? Je bent verantwoordelijk voor het versturen van bestellingen, je hebt een oog voor detail en bent communicatief vaardig. Iets voor jou? Solliciteer dan nu!

Lees meer...

Stage: Grafische / multimedia vormgeving

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Zoek dan niet langer! Wij op zoek naar een student die ervaring op wil doen en zijn skills kan laten zien op het gebied van grafische / multimedia vormgeving. Ben jij creatief en heb je een passie voor sport? Solliciteer dan nu!

Lees meer...