ROGELLI-WERKENBIJ-BANNER2_1


Werken bij

Rogelli Sportswear staat voor ENJOY THE DISTANCE. Jou laten genieten is onze prioriteit. We zorgen er daarom voor dat iedereen in modebewuste en comfortabele kleding kan sporten. Van sporters die de marathon lopen of grote wielerwedstrijden fietsen tot aan een relaxte jog in het bos, wij staan voor iedere sporter klaar. Jij ook?

Ben jij de aangewezen persoon die ons merk naar een hoger niveau kan tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Laat je enthousiasme spreken en twijfel niet om contact met ons op te nemen

Magazijn medewerker

Ben jij opzoek naar een leuke job met gezellige collega’s? Ben jij degene die bij ons in het team past? Je bent verantwoordelijk voor het versturen van bestellingen, je hebt een oog voor detail en bent communicatief vaardig. Iets voor jou? Solliciteer dan nu!

Lees meer...

Stage: Marketing

Onze marketing afdeling is op zoek naar een student die ervaring op wil doen en zijn skills kan laten zien op het gebied van marketing en communicatie. Ben jij commercieel en heb je een passie voor sport? Solliciteer dan nu!

Lees meer...

Stage: Grafisch Vormgeving

Wij zijn op zoek naar een student die ervaring op wil doen op het gebied van Grafisch Vormgeving en animatie. Ben jij de creatieve student die wij zoeken? Solliciteer dan nu!

Lees meer...


Stage: Fashion Designer / Junior Stylist

Voor onze afdeling Product Ontwikkeling zijn we op zoek naar een Junior Stylist / Fashion Designer. Ben jij de creatieve student met een kritische blik die wij zoeken? Zoek dan niet verder en solliciteer nu! 

Lees meer...