ROGELLI-WERKENBIJ-BANNER2-500


Werken bij Rogelli

Inspireren en motiveren, dat is onze missie. Rogelli staat voor ENJOY THE DISTANCE. Wij geloven dat we sportkleding kunnen maken waarin iedereen kan genieten van sport. Amateurs, professionals en alles wat daartussenin zit. Genieten van de afstand in comfortabele en kwalitatieve sportkleding, dat is waar wij voor staan. Al decennialang dragen wij bij aan het sportplezier van onze klanten en staan we voor iedere sporter klaar. Doe je mee?

Ben jij de aangewezen persoon die ons merk naar een hoger niveau kan tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Laat je enthousiasme spreken en twijfel niet om contact met ons op te nemen!

Stage marketing

Heb jij een passie voor marketing en communicatie? Ben je leergierig en een echte teamplayer? Volg je een HBO-studie in de richting van communicatie of marketing? Dan behoor jij tot onze doelgroep!

Lees meer...

Stage social media

Volg jij alle trends op het gebied van social media? Ben jij #creatief en #sociaal ingesteld? Wij zijn opzoek naar jouw skills op het gebied van social media!

Lees meer...

Stage productmanager fashion

Ben jij een enthousiaste student die dol is op sport en fashion? Zoek je een uitdagende stage waarin je deze twee passies kunt combineren? Dan is Rogelli op zoek naar jou!

Lees meer...