ROGELLI-WERKENBIJ-BANNER2-500


Werken bij Rogelli

Inspireren en motiveren, dat is onze missie. Rogelli staat voor ENJOY THE DISTANCE. Wij geloven dat we sportkleding kunnen maken waarin iedereen kan genieten van sport. Amateurs, professionals en alles wat daartussenin zit. Genieten van de afstand in comfortabele en kwalitatieve sportkleding, dat is waar wij voor staan. Al decennialang dragen wij bij aan het sportplezier van onze klanten en staan we voor iedere sporter klaar. Doe je mee?

Ben jij de aangewezen persoon die ons merk naar een hoger niveau kan tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Laat je enthousiasme spreken en twijfel niet om contact met ons op te nemen!

Marketplaces manager / specialist

Wil jij ook jouw steentje bijdragen aan het plezier van sporters? Solliciteer dan als Marketplace Manager/Specialist en maak – natuurlijk samen met jouw team van top-collega’s - genieten voor elke sporter mogelijk.

Lees meer...

 

Financieel administratief medewerker

Wij geloven dat we sportkleding kunnen maken waarin iedereen kan genieten van sport. Amateurs, professionals en alles wat daartussenin zit. Wil jij ook bijdragen aan het plezier van sporters? Lees dan de vacature van financieel administratief medewerker en solliciteer snel.

Lees meer...

Stage marketing

Heb jij een passie voor marketing en communicatie? Ben je leergierig en een echte teamplayer? Volg je een HBO-studie in de richting van communicatie of marketing? Dan behoor jij tot onze doelgroep!

Lees meer...

Magazijn medewerker

Ben jij opzoek naar een leuke job met gezellige collega’s? Ben jij degene die bij ons in het team past? Je bent verantwoordelijk voor het versturen van bestellingen, je hebt een oog voor detail en bent communicatief vaardig. Iets voor jou? Solliciteer dan nu!

Lees meer...

Stage social media

Volg jij alle trends op het gebied van social media? Ben jij #creatief en #sociaal ingesteld? Wij zijn opzoek naar jouw skills op het gebied van social media!

Lees meer...

Stage productmanager fashion

Ben jij een enthousiaste student die dol is op sport en fashion? Zoek je een uitdagende stage waarin je deze twee passies kunt combineren? Dan is Rogelli op zoek naar jou!

Lees meer...