ROGELLI-WERKENBIJ-BANNER2-500


Werken bij Rogelli

Inspireren en motiveren, dat is onze missie. Rogelli staat voor ENJOY THE DISTANCE. Wij geloven dat we sportkleding kunnen maken waarin iedereen kan genieten van sport. Amateurs, professionals en alles wat daartussenin zit. Genieten van de afstand in comfortabele en kwalitatieve sportkleding, dat is waar wij voor staan. Al decennialang dragen wij bij aan het sportplezier van onze klanten en staan we voor iedere sporter klaar. Doe je mee?

Ben jij de aangewezen persoon die ons merk naar een hoger niveau kan tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Laat je enthousiasme spreken en twijfel niet om contact met ons op te nemen!

Category manager

Je ben medeverantwoordelijk voor het beheer en de analyse van onze productdata. daarnaast houd Je fashiontrends en marktontwikkelingen op het gebied van sportkleding scherp in de gaten. Solliciteer snel als jij de geschikte persoon bent!

Lees meer...

Vacature Inkoper

Draag bij aan het sportplezier van onze klanten door onze voorraad altijd optimaal te houden! Heb je ook nog eens affiniteit met de sportmode branche? Dan is een functie als Inkoper/Demand & Supply Planner bij Rogelli iets voor jou! 

Lees meer...

Stage: Fashion Designer / Junior Stylist

Voor onze afdeling Product Ontwikkeling zijn we op zoek naar een Junior Stylist / Fashion Designer. Ben jij de creatieve student met een kritische blik die wij zoeken? Zoek dan niet verder en solliciteer nu! 

Lees meer...

Stage: Marketing

Onze marketing afdeling is op zoek naar een student die ervaring op wil doen en zijn skills kan laten zien op het gebied van marketing en communicatie. Ben jij commercieel en heb je een passie voor sport? Solliciteer dan nu!

Lees meer...