ROGELLI-WERKENBIJ-BANNER2-500


Werken bij Rogelli

Inspireren en motiveren, dat is onze missie. Rogelli staat voor ENJOY THE DISTANCE. Wij geloven dat we sportkleding kunnen maken waarin iedereen kan genieten van sport. Amateurs, professionals en alles wat daartussenin zit. Genieten van de afstand in comfortabele en kwalitatieve sportkleding, dat is waar wij voor staan. Al decennialang dragen wij bij aan het sportplezier van onze klanten en staan we voor iedere sporter klaar. Doe je mee?

Ben jij de aangewezen persoon die ons merk naar een hoger niveau kan tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Laat je enthousiasme spreken en twijfel niet om contact met ons op te nemen!

Customer Service Medewerker

Ben jij opzoek naar een leuke job met gezellige collega’s? Ben jij degene die bij ons in het team past? Je bent verantwoordelijk voor het contact met onze klanten en helpt hen naar het antwoord op hun vraag of naar de best mogelijk oplossing, zodat zij kunnen genieten van de afstand. Iets voor jou? Solliciteer dan nu!

Lees meer...

Magazijn medewerker

Ben jij opzoek naar een leuke job met gezellige collega’s? Ben jij degene die bij ons in het team past? Je bent verantwoordelijk voor het versturen van bestellingen, je hebt een oog voor detail en bent communicatief vaardig. Iets voor jou? Solliciteer dan nu!

Lees meer...

Warehouse supervisor

Rogelli Sportswear is op zoek naar een Warehouse Supervisor die fulltime aan de slag kan. Ben jij op zoek naar een leuke job met gezellige collega’s? Ben jij degene die bij ons in het team past? Solliciteer dan snel!

Lees meer...

Stage: Fashion Designer / Junior Stylist

Voor onze afdeling Product Ontwikkeling zijn we op zoek naar een Junior Stylist / Fashion Designer. Ben jij de creatieve student met een kritische blik die wij zoeken? Zoek dan niet verder en solliciteer nu! 

Lees meer...