Triatlonpak-heren

Triathlon

Straal jij straks in triathlon kleding van Rogelli Custom?

Nieuwe kleding nodig voor jouw triathlonteam? Bij ons aan het juiste adres voor het laten ontwerpen en maken van kwalitatieve triathlonkleding. Bij onze triathloncollectie houden we rekening met ieders behoeften. Of je nu pas net begint of al llangere tijd deze sport beoefent. Wij helpen je aan een triathlonpak dat perfect aansluit op jouw wensen.

Triathlon - Items

Triatlonpak-heren

Poseiden suit

Triathlon kleding van Rogelli Custom

Triathlon wint steeds meer aan populariteit en is daardoor een groeiende sport. En voor de wielrenners en hardlopers die beide sporten al combineren of graag van een uitdaging houden. Zo ontstaan steeds meer triatleten, maar ook de eisen aan comfortabele en kwalitatieve sportkleding nemen toe. En dat begrijpen wij maar al te goed, want een optimale prestatie zet je neer met functionele kleding. Wij leveren gepersonaliseerde triathlon kleding voor verenigingen, vriendenteams, bedrijven en individuele beoefenaars van de triathlon sport. Versterk het groepsgevoel, zorg voor herkenbaarheid bij een evenement of geef je sponsor een uithangbord met een eigen ontwerp. 

Teamkleding triathlon voor dames en heren

Bij Rogelli Custom maken we kwalitatieve triathlon kleding, waarbij we rekening houden met ieders behoeften, voor zowel dames als heren. Of je nu pas net begint of al langere tijd deze sport beoefent, wij helpen je graag aan het triathlon pak dat perfect aansluit op jouw wensen. 

Teamkleding triathlon ontwerpen

Is je vereniging toe aan een nieuw design, sta je aan de start van een triathlon event met je team of wil jij jezelf goed voorbereiden op een Ironman die gepland staat. Wij ontwerpen graag de kleding voor iedere lid en voor iedere sporter. Dit doen we met een persoonlijk advies, kwalitatieve producten en uitstekende nazorg. Zo dragen wij graag ons steentje bij aan het sportplezier en je sportprestatie.