Retourneren

Kun je toch niet helemaal van je bestelling genieten zoals verwacht? Je kunt je artikel altijd binnen 30 dagen na ontvangst naar ons terugsturen. Let op heb je niet direct op www.rogelli.com de bestelling geplaatst maar bij één van onze partners/marketplaces, dan dien je daar jouw retour aan te melden.

220512_ROGELLI_Retouren_V2
220512_ROGELLI_Retouren_V2

Stappenplan retourneren:

1. Verpak de artikelen in de originele verpakking.

2. Ga naar onze online aanmeldtool, vul je ordernummer en e-mailadres in en volg de stappen.

3. Retourneer het pakket binnen 30 dagen op de door jou gekozen manier.

4. Binnen 10 werkdagen na ontvangst zullen we jouw retourzending verwerken.

Retouradres:
Het adres waar je je pakket naar toe mag sturen: 
Rogelli BV - Afdeling Retouren
Pastoor Palsstraat 4 
4711CN Sint Willebrord
Nederland

Onze retourvoorwaarden:

  • Je kunt je bestelde artikelen binnen 30 dagen terugsturen.
  • Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg zijn van het gebruik van de artikelen, dat verder gaat dan nodig is om aan de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen. Mocht er iets zijn met een van je bestelde producten bij het openmaken van je pakketje, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op
  • De retourkosten en het risico van de zending liggen bij jou als koper.
  • Binnen uiterlijk vijf werkdagen zal je retour behandeld worden, je zult daarna binnen vijf werkdagen je geld terug ontvangen.
  • Retourzendingen zonder afzender worden voor maximaal één maand opgeslagen op ons hoofdkantoor. De klant kan zich melden via de klantenservice. Na deze periode wordt het pakketje via eigen administratie verwerkt.

Producten ruilen
Het is niet mogelijk om je product bij ons te ruilen. Het product dat helaas niet aan je verwachtingen voldoet kun wel je naar ons terugsturen. Dan krijg je binnen uiterlijk 10 werkdagen je geld terug. Wil je een andere maat of kleur ontvangen? Dan kun je een nieuwe bestelling bij ons plaatsen.