Fietskleding

  • Snel geleverd Op werkdagen voor 15:00 besteld, direct verzonden
  • Gratis verzending Bij bestellingen vanaf €30,-
  • 2 jaar garantie Op het hele assortiment
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 13-15 van 707

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 13-15 van 707

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Rogelli fietskleding: ontdek de ultieme fietservaring 

Rogelli staat voor Enjoy The Distance. Om te kunnen genieten van de afstand is functionele en comfortabele fietskleding essentieel. Dit is ook het uitgangspunt waarmee voormalig wielrenner Rini Wagtmans in 1992 de basis heeft gelegd voor Rogelli. En in de afgelopen decennia is het familiebedrijf vanuit deze missie uitgegroeid tot een succesvol fietskledingmerk. Wij begrijpen als geen ander waar fietskleding aan moet voldoen. Ben je op zoek naar hoogwaardige fietskleding die jouw prestaties naar nieuwe hoogten tilt? Dan ben je bij Rogelli aan het juiste adres. Onze uitgebreide collectie fietskleding voor zowel heren als dames combineert innovatie, comfort en stijl, zodat jij kunt genieten van elke rit.

Rogelli fietskleding heren: verleg grenzen

Ontdek ons assortiment fietskleding voor heren en zet de standaard voor comfort en prestaties op de weg. Met geavanceerde materialen en ergonomisch ontwerp bieden onze fietsshirts en fietsbroeken voor heren de perfecte balans tussen ondersteuning en bewegingsvrijheid.

Fietsshirt voor heren: voor alle seizoenen

Bekijk het volledige assortiment fietsshirts voor heren, geschikt voor alle seizoenen en omstandigheden. Of je nu een rit maakt in de zomerzon of jezelf uitdaagt in koelere weersomstandigheden, onze fietsshirts bieden de ideale keuze voor elke situatie. Met fietsshirts met korte mouwen voor optimale ventilatie in warm weer en fietsshirts met lange mouwen voor isolatie en bescherming tegen de kou, kun je altijd rekenen op comfort en prestaties, ongeacht het weer. 

Fietsbroek voor heren: comfortabele ondersteuning  

Onze fietsbroeken voor heren zijn ontworpen voor ultiem comfort, kilometer na kilometer. De gevoerde zeem biedt optimale ondersteuning, zodat jij je volledig kunt focussen op de weg voor je. 


Stijlvol 
Alle fietsbroeken zijn perfect te combineren met de fietsshirts en accessoires voor heren. Stel je eigen wielerset samen of kies één van onze complete lijnen, zoals Core - Essential - Distance - Prime en Signature. Welke keuze je ook zal maken voor stijlvolle wieleroutfits zit je bij Rogelli altijd goed. 
 
Functioneel 
Welke fietsbroek bij je past, hangt af van het type fietser dat je bent. Fiets je bijvoorbeeld graag lange afstanden? Dan kies je de zeem die hiervoor het meest geschikt is. Hetzelfde geldt uiteraard voor de korte afstanden. De Rogelli zemencollectie bestaat uit vier verschillende zemen met diverse specificaties. Kies de zeem die het beste bij je past en vind vervolgens een passende fietsbroek. 
 
Comfortabel 
Als het op comfort aankomt, speelt de zeem een belangrijke rol. Een goede zeem zorgt voor een optimaal zitvlak, biedt uitstekende demping en zorgt dat transpiratie wordt afgevoerd.

Ontdek de volledige collectie

Onze uitgebreide collectie heren fietskleding biedt alles wat je nodig hebt voor een complete fietservaring.

Rogelli fietskleding dames: stijlvol en functioneel

Voor dames die streven naar zowel stijl als prestatie, biedt Rogelli een uitgebreide collectie fietskleding. Van fietsshirts en fietsbroeken tot aan accessoires, elk kledingstuk is ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van vrouwelijke fietsers. Bij Rogelli vind je alles om jouw wieleroutfit compleet te maken. Onze dames fietskleding is niet alleen stijlvol en kleurrijk, maar ook uiterst sportief. Ontdek hoe Rogelli jouw fietservaring naar een hoger niveau tilt met onze trendy en functionele collectie. 

Fietsshirt voor dames: de perfecte pasvorm

Onze fietsshirts voor dames zijn voorzien van een perfecte pasvorm die is afgestemd op het vrouwelijke lichaam. De materialen en stoffen bieden ultiem comfort en bewegingsvrijheid, zodat jij je beste prestaties kunt leveren. 

Fietsbroek dames: optimaal comfort

Onze fietsbroeken voor dames combineren stijl met comfort voor een ongeëvenaarde rijervaring. Met een ergonomisch ontwerp en hoogwaardige materialen bieden ze de perfecte ondersteuning en bescherming, zodat je kunt genieten van elke kilometer. In de collectie van Rogelli hebben we dames fietsbroeken met en zonder bretels. 


Fietsbroek met bretels 
Door de bretels blijft de fietsbroek beter op zijn plek zitten. Ditzelfde geldt voor de zeem uiteraard. Het geeft je als wielrenster meer stevigheid en kan irritaties voorkomen.  

Fietsbroek zonder bretels
Deze fietsbroek is gemakkelijk aan en uit te trekken. Voor het fietsen van toertochten kan dit bijvoorbeeld ideaal zijn.

Ontdek de complete collectie voor dames

Ontdek nu de volledige collectie Rogelli fietskleding en upgrade je fietservaring vandaag nog.

Fietskleding kopen bij Rogelli: jouw sleutel tot succes

Ben je op zoek naar hoogwaardige fietskleding om jouw fietservaring naar een hoger niveau te tillen? Bij Rogelli vind je een uitgebreid assortiment van topkwaliteit, klaar om jouw volgende avontuur op de fiets te ondersteunen. Of je nu een beginnende of ervaren wielrenner bent, wij hebben alles wat je nodig hebt om comfortabel en stijlvol te wielrennen. Wist je dat we ook een off-road collectie hebben? Ook voor avontuurlijke mountainbike tochten ben je bij ons aan het juiste adres. En heb je jouw fietskleding gevonden, maar twijfel je nog over de kledingmaat? Geen probleem! In onze maattabel vind je alle informatie die je nodig hebt om je maat te bepalen en direct de juiste keuze te maken. 

Waarom kiezen voor Rogelli fietskleding?

Geavanceerde technologie: Onze fietskleding is voorzien van geavanceerde technologieën in combinatie met hoogwaardige materialen die zorgen voor optimale prestaties en comfort. 

Duurzaamheid: Bij Rogelli geloven we in duurzaamheid. Onze kleding wordt gemaakt met aandacht voor het milieu, zodat je met een gerust hart kunt genieten van jouw rit, wetende dat je bijdraagt aan een betere wereld.

Passie voor fietsen: Wij weten wat fietsers nodig hebben en drijft ons om voortdurend te innoveren en kleding te ontwerpen die voldoet aan de gestelde eisen van comfort, prestatie en stijl.

Klantenservice: We bieden een gebruiksvriendelijke online-winkelervaring, snelle levering en uitstekende klantenservice, zodat je gemakkelijke de perfecte fietskleding kunt kopen. Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!