Mountainbike kleding

  • Snel geleverd Op werkdagen voor 15:00 besteld, direct verzonden
  • Gratis verzending Bij bestellingen vanaf €30,-
  • 2 jaar garantie Op het hele assortiment
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 85-96 van 118

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 85-96 van 118

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mountainbike kleding: ontdek het avontuur

Goede mountainbike kleding is essentieel voor een geslaagde tocht vol adrenaline. Omarm het avontuur in stijl met de uitgebreide collectie MTB-kleding van Rogelli, ontworpen om je comfortabel te houden en je te beschermen tegen alle uitdagingen die je onderweg tegenkomt.

Bekijk de volledige Rogelli collectie

Bij Rogelli streven we ernaar om jouw fietsavonturen onvergetelijk te maken. Ontdek onze collectie MTB kleding en bereid je voor op grenzeloze avonturen op onverharde paden. Geniet van duurzame mountainbike kleding en draag bij aan een groenere toekomst.

MTB shirt: bescherming en comfort in één

Onze MTB shirts met korte en lange mouwen combineren comfort en functionaliteit, zodat jij het parcours moeiteloos kunt domineren. Ontworpen met hoogwaardige, lichtgewicht materialen die vocht afvoeren en ademen, houden ze je koel en droog, zelfs tijdens de meest intensieve en uitdagende ritten. Verleg je grenzen met volledige bewegingsvrijheid en ervaar comfort zoals nooit tevoren. 

MTB broek: voor optimale ondersteuning

Ontdek het ultieme comfort met onze MTB broeken, ontworpen voor ultieme bewegingsvrijheid en ondersteuning op elk parcours. Met strategisch geplaatste stretchpanelen en ondersteunende padding bieden ze de perfecte balans tussen flexibiliteit en bescherming, zodat je elke bocht met vertrouwen kunt nemen. Of je nu kiest voor een lange tocht door de bergen of een snelle rit door de bossen, onze MTB broeken zijn ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Van ademend vermogen tot bescherming tegen schuren, elke functie is ontworpen met het oog op jouw comfort en prestaties. Ga op pad en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid die onze MTB broeken te bieden hebben. Met Rogelli ben je klaar voor elk avontuur, van uitdagende parcours tot ontspanning ritjes door de natuur.

MTB accessoires: maak je uitrusting compleet

Geef jezelf een voorsprong op het parcours met onze mountainbike accessoires. Van beschermende helmen tot gripvaste schoenen en handschoenen, bij Rogelli vind je alles wat je nodig hebt om veilig en met vertrouwen te rijden. Bereid je voor op elk scenario en geniet van elke rit, wetende dat je goed bent uitgerust met de beste MTB accessoires van Rogelli.

Mountainbike kleding online bestellen bij Rogelli

Maak je klaar voor jouw volgende MTB avontuur en ontdek de collectie mountainbike kleding en accessoires bij Rogelli. Bestel nu en beleef onvergetelijke ritten op de onverharde paden. Enjoy!