ROGELLI-BLOG-BANNER-FINAL


StoriesWielrennen en hardlopen is meer dan alleen een sport. Welkom op onze stories pagina’s. Als Rogelli willen wij jou meer meegeven dan comfortabele en modebewuste kleding. Wij willen jou een kijkje geven in de wereld van Rogelli en alles daaromheen. Van meeslepende persoonlijke verhalen tot aan voedingsadvies of betoverende fotoshoots. Rogelli is hier voor jou.

JOUW DROOMRIT LANGS DE AMALFIKUST

Zomerse temperaturen, uitdagende wegen en oogverblindende uitzichten. De 'Costiera Amalfitana, zoals de Italianen het noemen, is een 40 kilometer lange kustlijn ten zuiden van Napels. Beleef jouw ultieme rit langs de Amalfikust met behulp van vijf amazing tips. Divertirsi a Napoli!      

Lees meer...

FIT WORDEN IN DE LENTE

De lentemaanden zijn begonnen en dat betekent dat we de dikke truien kunnen inruilen voor T-shirts en korte broeken. Lekerrr! Tijd om je motivatie een boost te geven en fit te worden in de lente! Samen met Rick Ottema delen wij een handje vol aan té gekke tips over voeding, gezondheid en motivatie!  

Lees meer...

WAAR WACHT JIJ OP?

De nieuwe Spring- Summer collectie van Rogelli is gelanceerd! Gaaf! Leuke printjes en vrolijke kleuren wachten op jou. Om de spetterende nieuwe collectie aan jullie te kunnen laten zien, heeft het Rogelli team een fotoshoot in Italië gehouden. Neem snel een kijkje om te zien hoe onze nieuwe collectie tot stand is gekomen! 

Lees meer...

KOSTELOOS IN SHAPE BLIJVEN

De Coronatijd houdt ons in de greep. De wielrenfiets blijft op zijn plek en de veters van onze hardloopschoenen worden niet meet gestrikt. De oplossing is dichterbij dan je denkt! Train je spieren thuis, maak ze sterker, en stap op de fiets of strik de veters met meer power dan ooit!

Lees meer...

GEZELLIGHEID TEN TOP TIJDENS DE FOTOSHOOT IN OOSTENRIJK!

Twee keer per jaar lanceert Rogelli een nieuwe collectie. Om de nieuwe herst/winter 2020 collectie te kunnen presenteren aan de klanten, is er content nodig. Die is gecreëerd in Oostenrijk! Laat je meenemen door de mooie natuur en hoge bergen. Benieuwd?

Lees meer...

OVERWINNEN

Paul is altijd al iemand geweest die van uitdagingen houdt. Een gezonde verslaving zouden we het kunnen noemen. Paul vertelt over een bijzondere prestatie. Hij heeft namelijk meegedaan aan een HandbikeBattle. Hoe gaaf! Ben jij benieuwd naar zijn avontuur? Lees dan snel verder!

Lees meer...

DOOR DE OGEN VAN DE FOTOGRAAF

Rogelli Sportswear heeft als missie #enjoythedistance. Dit staat voor genieten van een mooie rit en genieten van prachtige uitzichten, alleen of samen met anderen. Om jouw te kunnen inspireren kiezen wij als Rogelli de meest prachtige locaties. Neem een kijkje om te zien waar we allemaal al geweest zijn!

Lees meer...

HARDLOPEN VS. WIELRENNEN

Wielrennen of hardlopen? Het is appels met peren vergelijken. Dat vindt Hanneke ook. In beide sporten kan Hanneke zich helemaal uitleven. Toch vond ze het goed om de twee sporten eens met elkaar te vergelijken. Ben jij benieuwd aan welke sport Hanneke haar hart heeft weggeven? 

Lees meer...

#ENJOYTHEDISTANCE, MAAR HOE?

Bij Rogelli hebben wij enthousiaste Ambassadeurs die met passie vertellen over hun fietservaringen. Zo ook Mathys. Mathys vertelt hoe hij zijn Internationale baan combineert met een druk gezinsleven en toch in staat is veel te sporten. Iets waar elke sporten naar toe streeft. Nieuwsgierig naar Mathys' verhaal?

Lees meer...