Gezelligheid ten top tijdens de wintershoot in Oostenrijk!

img_8192

Oostenrijk - 18 december 2020

Twee keer per jaar lanceert Rogelli een nieuwe collectie, een lente/zomer- en een herfst/wintercollectie. Afgelopen herfst is onze wintercollectie 2020 gelanceerd. Bij de lancering van een collectie speelt content een belangrijke rol. We zijn maar wat trots op onze nieuwe collectie en die willen we natuurlijk graag op een zo mooi mogelijke manier aan onze klanten presenteren. En daar is content voor nodig. Deze keer zijn we afgereisd naar Oostenrijk om de mooiste foto’s en video’s te maken van de nieuwe Rogelli wintercollectie. De shoot vond plaats in het prachtige decor van spiegelgladde bergmeren en besneeuwde bergtoppen. Benieuwd hoe ons team de shoot heeft ervaren? Dat lees je in deze blog! 

Boven verwachting 
Het team van de shoot bestond uit productdesigner Michael, marketeer Jason, fotograaf Wouter, videograaf Bart, assistente Diede, mannelijke modellen Nol en Robert en vrouwelijk model Nicole. Michael en Jason zijn verantwoordelijk voor de voorbereiding van de shoot. Zij kiezen de locaties, regelen de accommodaties en maken een planning. Jason: “Van tevoren maken we een planning en een route langs de mooiste locaties op basis van de informatie op internet. Ondanks dat we alles goed hadden voorbereid, heeft de schoonheid van Oostenrijk mij erg verrast. Daarnaast was de dynamiek in de groep erg goed en zijn er zelfs vriendschappen ontstaan. Dat soort dingen kun je van tevoren niet voorspellen.”Wat je ook niet kunt voorspellen is het weer. Niets is zo veranderlijk en onvoorspelbaar als het weer! Maar daar hebben we tijdens de shoot gelukkig veel geluk mee gehad. Jason: “De planning en de locaties weten we van tevoren. We wisten waar de mooiste plekken van Oostenrijk te vinden waren en waar we moesten zijn. Eenmaal daar konden we dankzij het goede weer vaak meteen aan de slag. Daardoor was er naast de geplande shoots ook ruimte voor spontaniteit en creativiteit. Achter elke bocht was wel iets gaafs te ontdekken en een mooie foto of video te maken.” 

Top-modellen 
Naast de mooiste locaties, zijn natuurlijk ook mooie modellen nodig om goede content te kunnen maken. En die hadden we! Hoe hebben zij de shoot ervaren? Vrouwelijk model Nicole is fanatiek wielrenster en haalt haar energie uit het fietsen van lange afstanden en traint ook graag samen met haar ploeg om haar niveau continue te blijven verbeteren. “Van tevoren dacht ik: ik ben blij als ik in ieder geval met één iemand een goede klik heb. Maar iedereen in de groep was erg aardig en ik heb het met iedereen supergezellig gehad. Dat was leuk en fijn. Er heerste een gezellige en informele sfeer en dat zie je ook terug op de foto’s. ”Oostenrijk heeft Nicole op een positieve manier verbaasd. “Ik zou zeker nog eens teruggaan naar Oostenrijk om te trainen. Ik vond vooral de gletsjers boven op de bergen mooi. En het was leuk dat we na het maken van de foto’s zelf weer naar beneden mochten fietsen.”

Ook de mannelijke modellen Nol en Robert waren onder de indruk van het Oostenrijkse landschap en de gezellige sfeer tijdens shoot. Nol is begonnen met wielrennen toen hij besloot om de Alpe d’Hues te beklimmen om geld op te halen voor het KWF. Sindsdien is hij fanatiek wielrenner en rijdt hij wedstrijden. Nol: “Iedereen kon zichzelf zijn tijdens de shoot, het voelde allemaal heel natuurlijk. Oostenrijk heeft mij echt verrast, vooral de wilde dieren vond ik erg bijzonder. We hebben beelden gemaakt met wilde paarden die we spontaan tegenkwamen, dat was gaaf.” Robert sluit zich daarbij aan: “De wilde dieren in het bergdorpje Kühtai waar we verbleven waren fantastisch. De Edelweissspitze (een van de hoogtepunten van Oostenrijk) vond ik de mooiste locatie, daar hebben we echt winterse beelden kunnen maken.”Nadat Robert gestopt was met zijn topsportcarrière, had hij opeens zeeën van tijd. Toen hij zag dat Rogelli modellen zocht voor de wintershoot ,wist hij meteen: dit is iets voor mij. “Ik had zin in een nieuw avontuur en om nieuwe mensen te leren kennen. De shoot heeft mijn verwachtingen zeker overtroffen, het was echt gaaf." 

img_7847_1_

De kleding van de nieuwe Rogelli wintercollectie viel ook goed in de smaak bij de modellen. Nicole: “Het was leuk om steeds weer mooie kledingsets aan te krijgen waarin we mochten fietsen. Vooral de kleuren en de designs van deze collectie vind ik heel mooi. Ik zou de kleding zeker dragen tijdens een training.” Nol fiets vaker in Rogelli en vond de kleding van de nieuwe Rogelli wintercollectie net als het Oostenrijkse landschap heel divers. “Het is een hele brede en diverse collectie, dat vond ik gaaf. Zowel qua designs als in kwaliteit. Mijn vader kan er mee rijden maar ook iemand die prof is kan in Rogelli kleding fietsen. Wat ik vooral gaaf vond zijn de kleuren. Rogelli heeft echt designs die andere merken niet hebben.” Robert houdt van een meer klassieke look op de fiets en ook hij was positief verrast door onze nieuwe wintercollectie: “Met name de wat minimalistische designs vind ik mooi, bijvoorbeeld de Essential en het Wadded jack. Rogelli heeft echt een unieke uitstraling.” 

Benieuwd geworden naar onze geschoten pareltjes? Check dan snel onze socials en ervaar de schoonheid van Oostenrijk nu zelf! 

Zelf het prachtige Oostenrijk beleven? 
Wil jij het pracht en praal van Oostenrijk nu zelf in levende lijven beleven? Dat kan! Dankzij de toffe winactie samen met Innsbruck Tourism maak jij kans op een prijs voor 2 personen. 

Deze prijs bestaat uit twee overnachtingen in het prachtige Inssbruck. Sluit je ogen en denk aan een kleurrijke stad die gelegen is een groen dal, aan een helderblauwe rivier en omringd met indrukwekkende bergen waarvan de toppen bijna het hele jaar zijn bedekt met sneeuw. Ontdek deze prachtige stad nu zelf met de gratis fietsverhuur voor 1 dag en gekleed in de gesponsorde Rogelli fietskleding. 

Wat moet ik doen om kans te maken? 

    Op maandag 4 januari wordt de winnaar bekend gemaakt. Stay tuned!